Meny

Navigation:  Användarmanual > Moduler >

Meny

Anläggningar i menyn konfigureras olika beroende på överenskommelse och visas därför inte i detta stycke.

Förklaring av länkar

Översikt
Visar konfigurerad översiktsbild.

Larmlista
Visar aktuell status på larm.

Anläggningar
Länkar till flödesbilder, tabeller och rapporter

Analys

oTrendanalys
Ger användaren sökmöjlighet på signaler

oTop 10 larm
Visar de tio mest förekommande larm den senaste månaden.
I vyn kan man sedan filtrera och välja en annan period för vidare felsökning

oLarmhistorik
Här visas historiska larm när de kom och när de återgick.

oI vyn kan man sedan filtrera, sortera och välja en annan period för vidare felsökning

Larmhantering

oRedigera larm
I vyn är det möjligt att ändra larmklass , beskrivning, larmfördröjning  samt blockera larm om man har rättighet

Dokumenthantering
Visar samtliga uppladdade dokument.
I vyn går det att filtrera för att lättare hitta dokument

Anteckningar
Visar samtliga skapade anteckningar som inte är markerade som personliga

Kommunikationsstatus (om tabell för kommunikationsstatus finns konfigurerad)
Visar status på anslutna PLC'er  och eventuella HMI/paneler

Om
Visar ofta exempelvis färger på rör, kanaler och liknande. Men är konfigurerbar i projektets uppsättning