Användarmanual

<< Klick för att visa innehållsförteckning >>

Navigation:  »Inga ämnen över den här nivån«

Användarmanual

Nordomatic användarmanual

I manualen hittar du information om hur programmet fungerar

Manualen är utformad på så vis att det ska vara enkelt att hitta det man söker genom de moduler som finns tillgängliga. Vill man dyka ner djupare kring en funktion som nämns kan man klicka sig vidare till det kapitel som hänvisas i texten. För att göra det så enkelt att förstå de olika funktionerna har vi delat upp kapitlen utefter hur man navigerar i Nordomatics ramverk. Alla illustrationer är exempel på hur det kan se ut, detta beror på vilka funktioner ni själva valt att ha tillgängliga. Intill samtliga bilder finns information och figurförteckning för att man enkelt ska förstå vad varje knapp har för funktion.

Ständig utveckling och förbättring

Vi arbetar för att göra manualen enkel samt överskådlig och den är i ständing utveckling och förbättring. Vi uppdaterar fortlöpande manualen och ser gärna att ni kontaktar oss om ni tycker att det saknas någon förklaring. Viktigast för oss är att ni som kund enkelt kan använda Nordomatics ramverk och känner en trygghet i att finna svar i användarmanualen om det är så att ni är osäker på hur någonting fungerar i ramverket.