Funktioner

<< Klick för att visa innehållsförteckning >>

Navigation:  Menykonfigurator >

Funktioner

Nedan beskriver vilka funktioner som är fördefinerade att använda som argument i en Item som vi kallar det. Alltså en bild eller tabell-länk.

INFO
Alla argument som börjar med INFO. syns i bildinfo.
Ex:

INFO.Apparatskåp med värde AS01
Visar AS01 med beskrivning Apparatskåp

INFO.System med värde LB01
Visar LB01 med beskrivning System

Bildnamn syns alltid
Info visas om det finns
Taggprefix kan döljas med inställning 'enableTagPrefixInfo':false i projectInfo.js

HEADER
Värde: Json-formaterad text.
Visar en header för bilden med text serviceomkopplare, utetemp.

HEADER-TARGET
Värde: sökväg och namn på jsonfil. Tex AS01/LB01
Visar en header för bilden med text serviceomkopplare, utetemp.

HEADER-TARGET
Värde: tomt
Använder bilden sökväg och namn som filnamn för json-filen
Visar en header för bilden med text serviceomkopplare, utetemp.