Menykonfigurator

<< Klick för att visa innehållsförteckning >>

Navigation:  »Inga ämnen över den här nivån«

Menykonfigurator

Tanken med menykonfiguratorn är att majoriteten av all konfiguration ska göras på ett ställe och återanvändas istället för att mata in samma information på fler ställen i applikationen.
I menykonfiguratorn konfigureras allt från struktur på menynoder till bildlänkar eller andra typer av länkar samt vilka parametrar som skickas till resp bild.

Menykonfiguration läses in vid inloggning så eventuella ändringar i länknamn, adresser, beskrivningar osv. Ändras så fort man sparat och loggat in igen.