Display

<< Klick för att visa innehållsförteckning >>

Navigation:  Användarmanual > Moduler > Rapporter > Rapporter > Graf >

Display

Fliken Display

Här defineras utseendet på grafen. Exempelvis om det ska vara staplar, linjer, staircase. Vilken tjocklek det ska vara på linjer och om staplar ska stackas på varandra.

Till vänster finns tre val

Series overrides används primärt när mallar används och dokumenteras i kapitel

Thresholds används för att visa om ett värde avviker från önskat gränsvärde.

Valen är för T1 (threshold 1)

gt => Större än

lt  => Mindre än

Color

oCustom = egen färg

ocritical = fördefinerad röd

owarning = fördefinerad gul

ook = fördefinerad grön

Fill kryssas i om sektionen under/över ska fyllas med färgen

Line kryssas i om en linje ska synas för gränsvärdet.

Fler gränsvärden kan läggs till genom att klicka på Add Threshold

Efter konfigurerad T1 med värde 5 syns följande ikon till höger om grafen

Fliken Time range

I Time range konfigureras önskade överskrivningar av valt intervall

Override relative time

Exempel:

Om den sätts till now-6h
Grafen kommer att visa de senaste 6 timmarna

Om den sätts till now/M
Grafen kommer att visa nuvarande månad

Add time shift

Skjuter kurvan framåt eller bakåt i förhållande till intervall

Exempel:

1d
Skjuter kurvan 1 dag bakåt

+1d
Skjuter kurvan framåt 1 dag

Hide time override info.

Kryssa i denna om nedanstående information inte ska visas ovanför grafen