Axes

<< Klick för att visa innehållsförteckning >>

Navigation:  Användarmanual > Moduler > Rapporter > Rapporter > Graf >

Axes

Fliken Axes

Fliken Axes defineras X och Y-axlar

Om man vill att enhet ska presenteras väljs det i Unit. Med Unit vald kommer värdet att ändras automatiskt från ex 10000 > 10k i vyn (short vald). Väljs ex kW och värdet är 10000 så skalas detta om till 10Mw i vyn
Önskas ingen enhet väljs istället none.

Antal decimaler i fältet Decimals om inte det som returneras från databasen ska användas.

Valet finns att visa två Y-axlar och dessutom att konfigurera de olika. Hur ett värde kopplas till resp axel visas i Axlar

Valet för X-axlen kan vara Time, Series och Histogram. I Presentation axlar presenteras de olika alternativen.